Setmana santa 2008 (Morella)

Els petits apartaments Taronja i Verd de 32 metres quadrats cadascún i amb tota la decoració a joc amb els noms van ser l’escenari principal dels quatre dies a Morella. El vent que hi feia no convidava a gran cosa a part de quedar-se a casa. Divendres ens vam instal·lar a mitja tarda a les cases situades a les afores de Morella en direcció Cintorres. Sota nostre una granja de porcs que no feia pudor gràcies al vent. Vam traslladar les taules cap a una casa i els llits a un altra. Bé tots no. Alba i Eva dormien juntes a un i Sergi, Lluís, Josep i jo als sofas i un atre llit. Vam sopar calamars a la romana desintegrats per excés d’oli i carn. Després d’uns paxarans vam anar al ball on em vaig descontrolar una mica. Tant que em van haver de dur abans d’hora a casa a dormir la mona. Dissabte molta ressaca i un despertar-nos tots a base de cantar jotes. Una manera ben original, no trobeu? Matí al poble veient una tamborada, m igdia i tarda recuperant-me i intentar dinar els tortellini. Rentar els plats i dormir i per la nit festa a casa que el temps seguia sense convidar a res. I van arribar els peluts amb els seus instruments músicals variats: Albert una flauta travessera i un acordió diatònic i Enric una guitarra. Ells són cosins i van acudir des d’un poblet molt petit de l’Aragó on els miraven com si fossen extraterrestres. I la cosa va ser més amena i entretinguda amb tots els instruments musicals. Dilluns despres de compartir llit amb Enric i vere’l caure dos vegades vaig sortir a rebre a Oriol i Cinta que venien a menjar-se la mona amb nosaltres. Per aquelles alçades l’apartament taronja era un caos que vam organitzar amb mitja hora de neteja a fons després de dinar. Vam menjar-nos la mona abans de marxar i aquesta nit passada he dormit nou hores tot recordant tants bons moments viscuts amb tota la colla que vam acabar sent. I una frase: Perdoneu-me per este pollo però algú l’havia de montar.
Salut!!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *