Estic molt content de tenir bloc.

Estic molt content de tenir un blog. Me’n he adonat tots aquests dies de problemes tècincs per sort ja resolts. I molt favorablement. Veig alguns canvis que m’agraden.
Ja feia uns dies que volia anunciar-vos que aquest bloc havia arribat als 100 articles. Més concretament va ser amb el post on anunciava que m’havien premiat. N’estic molt content d’aquesta eina que permet que hi escrigue les meves poesies i de tant en tant d’altres coses que em ve de gust explicar. Com per exemple que ahir dissabe vaig anar al casal Popular Panxampla de Tortosa al concert de cloenda del dia de la dona treballadora. Cantava Meritxell Gené que s’acaba d’autoeditar el seu primer disc Inesperadament i la veritat que va defensar tota sola les cançons del disc i un parell de versions de l’Ovidi i de Feliu Ventura. Casualment Meritxell també participa amb una gran llista d’artistes al CD que va encartat amb la revista Enderrock d’aquest mes i que també apareixerà en propers mesos al Cavall Fort, el Tatano, la Revista dels Supers i la revista Sons. Va de cançons tradicionals infantils i alguna de creació pròpia  per mi, sincerament, és el millor CD que han regalat amb la revista. Coordinat pels Xerramequ Tiquismiquis i Núria Lozano de La Carrau entre d’altres va dedicat a les escoles de la Catalunya Nord "La Bressola". Participen, entre molts d’altres, Joan Garriga, Miquel Gil, Joan Reig, Joan Miquel Oliver i el seu fill Joanet, Sicus, Lo Pardal Roquer amb Meritxell Gené, Carles Belda, Jordi Barré… Música de gran qualitat per alegrar-nos els dies.

Feliç diumenge a tothom!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *