Ni una rosa

Ahir va ser el meu sant i no vaig regalar cap rosa. Suposo que no hi havia motius suficients per regalar-ne, les principals destinatàries son massa llunyanes com per fer-los un regal. I prop meu, a veritat no hi ha cap noia que em tregui la son. Coses que passen. De llibres uns quants i algun dins de la llista dels més venuts. Un dia amb sol i calor i molta gent al carrer, moltes parades, SMS felicitant-me, algun correu i 1 trucada.

Bé salut i abraçades.

Des de la llunyania
una recança m'acompanya
ahir potser era el dia,
l'instint no m'enganya.

De fer-te feliç amb una rosa.

Desgraciadament
ets inexistent.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Ni una rosa

  1. shia diu:

    Ei moltissimes feliçitats!!! una mica atrassades (ja se que no tinc perdo ahir era un dia que era facil de recordar!)Però no vaig estar gaire per casa. Espero que anes molt bé.
    Bona setmana!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *