De concert Atabaque i Mamajuana Y las arepas latinas

El passat dissabte a la Lira de Roquetes i en motiu de la celebració de la segregació de Tortosa va haver-hi un concert dels grups Atabaque i Mamajuana y las arepas latinas. La sala de concerts tenia les portes tancades passada ja de llarg l'hora prevista d'inici del concert quan van aparèixer la gent d'Atabaque amb els seus instruments de percussió per començar a animar l'ambient i provocar els primers balls del públic,fent-lo entrar a l'interior de la sala. Un cop dins ens van sorprendre amb l'original precussió corporal, donant un toc diferent als típics grups de batucada que fins ara estàvem acostumats a veure.
Tot seguit e grup Mamajuana y las Arepas latinas ens van demostrar que son una coctelera on tots els ritmes hi tenen cabuda: des del tango a bossa-nova passant per la rumba el reggae o el funk. Esperem que tant uns com els altres ens segueixin oferint concerts tan animats com el que vam viure.
[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *